14 May
Gradinita sector

Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei va sta la dispozitie in Bucuresti

Sunteti in cautare de o Gradinita Sector 1 Bucuresti? Ati venit unde trebuie! La Prichindei si Voinicei, pe langa educatie, activitate care se desfasoara sub forma de joc, noi punem accent pe siguranta si securitatea copiilor. Sistemul de supraveghere video, alarma anti-efractie si videointerfonul sunt doar cateva din elementele care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit obiectivele noastre. Pentru a beneficia de o imagine completa, va invitam sa intrati in lumea minunata a copiilor Prichindei si Voinicei.

Va asteptam in vizita! Gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei au dotari moderne si potrivite cerintelor de crestere ale celor mici. Alimentatie: Bucatarie proprie. - meniul este portionat si supravegheat de catre conducerea gradinitei impreuna cu medicul pediatru si contine alimente din toate grupele: carne, lactate, fructe, legume, fainoase. Meniul este format preponderent din carne de curcan. Meniul respecta in totalitate ordinul Ministerului Sanatatii Publice privind aprobarea listei alimentelor recomandate si principiile care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti. Vacante: Ambele gradinite din sector 1 functioneaza tot timpul anului, cu exceptia zilelor declarate sarbatori legale. 

Curatenia este pe primul loc pe lista noastra de responsabilitati si avem grija la detalii. Am instalat filtre performante pentru apa astfel incat copii sa aiba tot timpul acces la apa sanatoasa si curata, iar salile de joaca sunt dezinfectate zilnic cu lampa UV cu proprietati antibacteriene. Pentru a stimula sistemul imunitar si a impiedica raspandirea bacteriilor facem aromaterapie cu ulei din arbore de ceai (antiobiotic natural) in perioada rece in toate salile de joaca, iar cei mici dorm in paturi confortabile, aprobate de Ministerul Sanatatii.

Copilul tau a avea la gradinita sector 1 viata lui frumoasa, interesanta si lipsita de griji despre care iti va povesti cu entuziasm in fiecare seara. Va simti ca este parte din familie si va primi dragostea si atentia de care are atata nevoie. Va avea acces la o gama larga de jucarii, jocuri si mici unelte, iar impreuna cu educatoarele va face activitati interesante in fiecare zi. Te implicam si pe tine, vei putea vedea in timp real pozele publicate de noi pe Facebook ca sa iei parte la momentele importante din viata lui.